05.07.2009. / 09:15

Autor: Nina Šmigmator

Extra daruje: Ortisan tablete za bezbrižno ljeto

ORTISAN tablete su dodatak prehrani na biljnoj bazi namijenjen poboljšanju probave. Biljke koje su u sastavu Ortisan tableta na blagi i učinkovit način reguliraju probavu, smanjuju nadutost i poboljšavaju crijevnu floru

OrtisanOrtisanU ponedjeljak 6. srpnja na svim kioscima samo uz Extru vam darujemo tablete koje će vam, vjerujte, olakšati ljetne mjesece. Naime, zahvaljujući modernom, ubrzanom načinu života, mnogi se ljudi žale na neredovitu probavu i nadutost koja ih muči čitavog dana i otežava koncentraciju na svakodnevne zadatke.

ORTISAN tablete su dodatak prehrani na biljnoj bazi namijenjen poboljšanju probave. Biljke koje su u sastavu Ortisan tableta na blagi i učinkovit način reguliraju probavu, smanjuju nadutost i poboljšavaju crijevnu floru.
Za postizanje osjećaja ugode i lakoće u kratkom vremenskom periodu.

Prednosti ORTISAN-a TRANSIPLUS:
- 4 biljke + prebiotička vlakna
- 4 dodatna djelovanja
- brzo djeluje
- praktičan za upotrebu


Biljni sastav: Ekstrakt lista Sene (Cassia angustifolia), fruktooligosaharidi iz cikorije (Cichorium intybus), ekstrakt artičoke (Cynara scolymus) , ekstrakt komorača (Foeniculum vulgare) plod sene (Cassia fistula)

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:
Uzmite 1 do 2 tablete s velikom čašom vode, navečer prije spavanja.

Vezane vijesti

"EXTRA - Skockajte se za proljeće"

"EXTRA - Skockajte se za proljeće"

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09) NCL Media Grupa d.o.o. iz Zagreba, Radnička 45, OIB: 15334658621 donosi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika