05.07.2009. / 23:00

Autor: Jelena Badovinac

Jadranka Đokić: Ne brine me recesija nego duhovna kriza

Jadranka Đokić mlada je i perspektivna glumica koja je u posljednjih dvije godine dokazala da na nju hrvatska glumačka scena može itekako računati još dugo vremena. Iako je široj javnosti postala poznata zbog uloge medicinske sestre u serijalu “Naša mala klinika”, ta 28-godišnja glumica okušala se i u puno zahtjevnijim ulogama od spomenute

Jadranka ĐokićJadranka ĐokićJadranka Đokić dobitnica je Zlatne arene za ulogu u filmu “Iza stakla”, ostvarila je između ostalog odličnu ulogu u predstavi Paola Magellija “Pentagram”, a trenutačno igra u improvizacijskom glumačkom projektu, seriji “Moja tri zida. ”Jadranku Đokić upoznala sam u prosincu ove godine kad smo zajedno provele nekoliko dana u Londonu i glavna impresija koju je ostavila na mene bila je njezina iznimna točnost. U ovom intervjuu pulska glumica prvi je put javno progovorila i o svojoj vezi s dečkom Ivanom Marušićem Klifom, multimedijalnim umjetnikom koji se bavi audio-vizualnim instalacijama, a s kojim je u vezi odnedavno.

EXTRA: Nažalost politika se toliko uvukla u sve pore društva da jednostavno ne mogu izbjeći pitanje kako komentirate ostavku premijera Sanadera? Je li vas strah situacije u državi?
- Sanader je taman dao ostavku kad smo radili snimanje za Extru. Vidjet ćete fotografije, nisam se ni na jednoj smijala. Dobro, tome je pridonijela i činjenica da mi se ukočio vrat, opet! Što reći, osim da je nevjerojatna i upravo fantastična ležernost kojom čovjek ode dalje s takve pozicije.
EXTRA: Koliko se ova recesija osjeti u vašoj branši?
- Ma mene brine samo kreativna i duhovna kriza. Činjenica je da se neki projekti ili zaustavljaju ili pauziraju, a i da se štedi najčešće na ljudima, nažalost. Mislim da je osnovni problem kod nas što se stvari ne planiraju, niti predviđaju posljedice poteza koje kanite učiniti, jer ne štedi se kad više nema, nego dok još ima. (Snimila: Mateja Vrčković, Make-up: Pamela Elekeš, Frizura: Studio Evelin)


Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Negativni izgledi Hrvatske

Negativni izgledi Hrvatske

Agencija za dodjelu kreditnog rejtinga Moody's snizila je izglede (outlook) zaduživanja Hrvatske s ocjene stabilno na negativno, procijenivši kako će… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika