05.07.2009. / 23:16

Autor: Ivica Medo

Ribery se vratio treninzima u Bayernu, a Van Gaal upoznaje supruge igrača

Francsuki reprezentativac u redovima Bayerna Franck Ribery zaliječio je ozljedu Ahilove tetive i stavio se na dispoziciju Louisu van Gaalu

Louis van GaalLouis van GaalNajbolji igrač Bayerna sudjelovao je u nedjeljnom treningu bavrskog diva nakon što je dva dana izbivao s treninga zbog ozljede Ahilove tetive.

No, to nije bilo sve. Na kraju treninga Van Gaal je organizirao druženje s igračima, trenerima, njihovim suprugama i ostalim bliskim osobama kako bi se svi skupa što bolje upoznali i ostvarili socijalni kontakt na čemu nizozemski stručnjak inzistira gdje god da je trener.

"Želim znati jesu li moju igrači oženjeni ili imaju neki problem kod kuće. Želim stvoriti obiteljsku atmosferu u Bayernu. Želim znati sve o mojima igračima i upravo zbog toga imamo jako puno razgovora u četiri oka sa svakim nogometašem kojeg treniram", rekao je za nedjeljno izdanje Bilda trener Bayerna.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika