05.07.2009. / 23:32

Autor: Ivica Medo

Dok Ancelotti krstari hrvatskim Jadranom, Manchester City otima Terryja

Manchester City ponudio je 30 milijuna funti za stopera Chelaseaja i engleske reprezentacije Johna Terryja

Carlo AncelottiCarlo AncelottiNo, Roman Abramovič bi eventualno pristao na razgovor ako ponuda dosegne 45 milijuna funti, iako službeno Chelsea ne pristaje na prodaju Terryja do isteka njegova ugovora 2012.

Navodno je Manchester City spreman ponuditi traženu cifru, a u Chelseaju se boje da bi Terry novonastalu situaciju mogao iskoristiti kako bi podigao svoju plaću koja sada iznosi astronomskih 140.000 funti tjedno.

Međutim, Manchester City je navodno spreman ponuditi Terryju čak duplo veću plaću nego što je sada ima, nevjerojatnih 280.000 funti tjedno, što Chelsea nikako nema namjeru pratiti.

Carlo Ancelotti danas je službeno preuzeo funkciju glavnog menadžera Chelseaja, a u posljednjih dva tjedna u društvu supruge krstario je sa svojom skupocjenom jahtom hrvatskim Jadranom. U nekoliko navrata viđen je na Malom Lošinju kako toči gorivo u svoju krstaricu.

Na odgovor radnika na crpki kako litra nafte stoji otprilike jedan euro, odgovorio je lakonski: "Pa to je odlična cijena u odnosu na Italiju. Tamo je gorivo puno skuplje."

S obzirom na plaću koju ću primati u Chelseaju, Ancelottiju je sve jeftino. U međuvremenu njegov ponajbolji igrač dogovara posao s konkurentskim klubom. Može li Ancelotti zaustaviti Terryja?

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika