06.07.2009. / 14:35

Autor: Andrea Belin

6 stvari koje će izluditi svakog muškarca

Nudimo vam nekoliko prijedloga koji će vam pomoći da se u krevetu zabavljate kao na početku veze

Seks ne mora uvijek biti u krevetuSeks ne mora uvijek biti u krevetuBez obzira jeste li u vezi tek nekoliko mjeseci, seks je s vremena na vrijeme potrebno malo "začiniti". Ako ne učinite ništa po tom pitanju, nakon nekog vremena strasti će postepeno nestajati, a vjerujemo da ne želite da vaša bolja polovica svoje potrebe zadovoljava u krevetu druge djevojke.

Nudimo vam nekoliko prijedloga koji će vam pomoći da se u krevetu zabavljate kao na početku veze, a k tome vam ide u prilog što sada jako dobro poznajete partnera te sami možete procijeniti što će ga od navedenog najviše uzbuditi!

1. Izazovno rublje
Obucite nešto za što ste sigurni da uzbuđuje vašeg partnera. Naravno, riječ je o rublju, međutim morate znati kakav uzorak i boja ga ostavljaju bez daha. Nakon odabira "outfita" slijedi ono najzanimljivije. Pokažite mu svoje senzacionalno tijelo i ostavite mu dovoljno vremena da vam se divi. Nakon toga počnite se skidati...

2. Ljubavni obrok
Neka vaša nezaboravna igra počne za stolom. Pripremite laganu večeru za dvoje. Odaberite namirnice kojima oboje ne možete odoljeti no pri tome pripazite da večera ne bude preteška jer će vam se vrlo brzo početi spavati. Ukoliko želite doživjeti iskustvo, složite menu od namirnica koje potiču seksualnu želju.

3. Ljubavne igrice
Protiv dosadnog seksa, borite se svim silama. Pustite maštu na volju i krenite u akciju. Za početak, možete partneru staviti povez oko očiju...

4. Zamjena uloga
Ako je do sada on u krevetu vodio glavnu riječ, zamijenite uloge. Već dobro poznajete njegovo tijelo i znate što ga najviše uzbuđuje. Predložite neku neobičnu pozu koju do sada niste prakticirali. Također se ne morate seksati u spavaćoj sobi. Izvedite ga negdje u prirodu i pokažite mu koliko ste dobri u zavođenju.

5. Kockice leda
Probudite strasti kockicama leda. Uzmite led u ruke i milujte partnera po grudima ili mu naizmjence stavljajte tople i hladne kapljice. Promatrajte njegove rekcije i kada shvatite da mu takva igra ne odgovara istog trena prestanite i krenite na sljedeću točku.

6. Seks poslije svađe
Seks poslije svađe rješava sve nesuglasice. Kada je vaša prepirka na vrhuncu iznenadite ga poljupcima. Rezultati već nekoliko istraživanja potvrdili su ovu teoriju. Isprobajte i uvjerite se sami da je u krevetu najzanimljivije nakon svađe.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika