06.07.2009. / 17:47

Autor: Ivica Medo

Leonardo: Ambrosini će biti novi kapetan Milana

Novi trener Milana Leonardo održao je prvu press-konferenciju od kada je preuzeo klupu Rossonera

Leonardo i Adriano GallianiLeonardo i Adriano GallianiBrazilac je siguran kako je napravio dobar potez na osobnoj razini kad je prihvatio preuzeti prvu momčad Milana i vjeruje da će se s trenutačnom momčadi Milana boriti za trofeje.

"Nakon što je prošlo mjesec dana od trenutka kad samo postao trener Milana, još više sam uvjeren da sam napravio dobar potez. Tih mjesec dana iskoristio sam da dobro razmislim o onom što me očekuje", izjavio je Leonardo, no ipak je priznao kako su Rossoneri pretrpjeli određene gubitke budući da su ih napustili neki važni kotačići poput Kake, Maldinija i trenera Ancelottija.

"Bio sam vrlo blizak s Ancelottijem i znam da ga nije jednostavno nadomjestiti. Bio sam blizak i sa Maldinijem i Kakom. Zajedničkim snagama borili smo se za dobrobit Milana", tvrdi Leonardo.

U međuvremenu Massimo Ambrosini namjerava potpisati novi ugovor s Milanom, a Leonardo se pohvalno izrazio spram njegove odanosti klubu.

"Sretan sam zbog Maxa jer on pripada u skupinu nogometaša koji imaju Milan u svojem DNA kodu, jednako kao što su imali Albertini, Maldini, Costacurta i Baresi. Ambrosini simbolizira Milan. Moj prvi potez bit će postavljanje Ambrosinija za novog kapetana Milana", otkrio je bivši igrač Milana i reprezentativac Brazila.

Milan će prve predsezonske utakmice odigrati na tlu SAD-a, gdje će se sastati s Club Americom, Chelseajem i Interom u razdoblju od 19. do 26. srpnja.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika