06.07.2009. / 19:33

Autor: Ivica Medo

Eusebio specijalan gost na predstavljanju Cristiana Ronalda

Najbolji portugalski nogometaš svih vremena slavni Eusebio pozvan je od strane Real Madrida da nazoči spektakularnom večerašnjem predstavljanju Cristiana Ronalda

EusebioEusebioEusebio će sjediti u ložu zajedno s velikanima poput Alfreda Di Stefana, Santamarije, Zocoa, Amancija, Pachina i Butraguena.

Eusebio je bio jedan od najboljih nogometaša na svijetu 60-tih godina i smatra se za jednog od najboljih svjetskih nogometaša svih vremena. Na službenoj ljestvici Svjetskog saveza za nogometnu povijest i statistiku, Eusebio zauzima deveto mjesto. Eusebio je bio lider Benfice u njezinom najslavnijem razdoblju od 1960. do 1975., osvojio je deset naslova prvaka Portugala, pet domaćih kupova i dva Kupa prvaka. Od individualnih nagrada treba istaći da je osvojio Zlatnu loptu 1965., Zlatnu kopačku sa SP 1966. i Zlatnu kopačku Europe 1968. i 1973.

Ronaldo je ne jednom istakao da mu je Eusebio uvijek davao golemu podršku i da mu je jedan od najvećih nogometnih uzora.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika