06.07.2009. / 19:52

Autor: Ivica Medo

Prometni kolaps u Madridu: Deseci tisuća navijača Reala hrle na predstavljanje Ronalda

Prema izvješćima španjolskih medija na tisuće navijača Real Madrida slijeva se prema Santiago Bernabeuu gdje će u 21.00 biti predstavljeno najnovije pojačanje "kraljevskog kluba" Cristiano Ronaldo

Cristiano RonaldoCristiano RonaldoVrata stadiona otvorena su u 19.00 i do 20.00 na Bernabeuu se okupilo više od šezdeset tisuća navijača Reala, a s obzirom na prometni kolaps koji je zahvatio dio Madrida u kojem se nalazi Realov stadion, očekuje se da će do 21.00 sve sjedalice biti popunjene. To znači da će Ronalda pozdraviti najmanje 80.000 ljudi, čime će biti oboren rekord koji drži Maradona, kada je 1984. prešao iz Barcelone u Napoli. Tada se na San Paolu okupilo prema procjenama 75.000 navijača talijanskog kluba.

Ronalda je na Bernabeu stigao oko 18.30, prije toga je večerao s predsjednikom Reala Florentinom Perezom u hotelu Mirasierra.

Kompletna scenografija je već postavljena, a sa spektakularnog događaja izvještavat će više od 20 radijskih i 50 televizijskih postaja.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika