Objavljeno u Nacionalu br. 712, 2009-07-07

Autor: Nacionalova redakcija

VODSTVO DESNOG PORTALA POBJEGLO

Javno.hr ostao bez urednika

JAVNO.HR je proteklog
vikenda imao tehničkih problema pa često nije bio dostupan korisnicimaJAVNO.HR je proteklog vikenda imao tehničkih problema pa često nije bio dostupan korisnicimaNakon što je Nacional u prošlom broju prvi objavio da se internetski portal Javno.hr nalazi u financijskim i strateškim problemima, stanje u tom mediju se još pogoršalo. Naime, glavni urednik Tomislav Galović i njegova zamjenica Nataša Zečević istog su dana podnijeli ostavke i napustili svoju dotadašnju redakciju. Ondje je ostala samo skupina novinara koja je između sebe odabrala Tomislava Tustića koji je izabran za "vršitelja dužnosti glavnog urednika". (P. C.)

Komentari

registracija
7/7/09

kurir, 07.07.09. 21:43

Poštovani Plamenko

Skupina novinara je u punom sastavu kao i prije odlaska urednika Tomislava Galovića i Nataše Zečević, a stanje se nikako nije pogoršalo. Prije nego slijedeći put objavite nepotpune informacije pokušajte novinarski posao obaviti kako treba i kontaktirati nekoga od zaposlenih.


registracija
8/7/09

zorica, 08.07.09. 02:11

dali su otkaze? aj nam u sljedećem broju otkrijte kako su uspjeli dat otkaze i onda pet dana glumiti portal? pet dana, pet vijesti, uz tehničke poteškoće i sa lažnim inicijalima, jadno i očito, dok je ona hrpa novinara s javnog sjedila oko vjesnika i srkala kave.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika