06.07.2009. / 21:43

Autor: Ivica Medo

Video: Predstavljanje Ronalda: Delirij 80.000 navijača na Santiago Bernabeuu

Spektakularno predstavljanje najskupljeg nogometaša u povijesti Cristiana Ronalda otpočelo je arijom "Nessun dorma" (Nitko ne želi spavati) na dupke ispunjenom Santiago Bernabeuu u 21.00

Cristiano RonaldoCristiano RonaldoDelirij na stadionu nastao je kad je pušten pripjev Vincerò! (Pobijedit ćemo), što jasno govori što Realovi navijači žele od trenutačne galaktičke momčadi svojega kluba.

Osamdeset tisuća ljudi ovacijama je dočekala Ronalda koji je iz stadionskog tunela izašao obučena u kompletnoj opremi s brojem devet na leđima nakon što ga je predsjednik Reala Florentino Perez pozvao da se pridruži njemu, Alfredu Di Stefanu i Eusebiju na velikoj pozornici koja je bila smještena na središnjem dijelu terena.

"Ono što se večeras događa na našem stadionu vjerojatno se nije dogodilo nikada u povijesti nogometa. Prisutnost ovolikog broja navijača na predstavljanju jednog igrača pokazuje pravu esenciju novog Real Madrida. Hvala vam što ste dio ovog nezaustavljivog ponosa i snova", u uvodnoj riječi istaknuo je Perez, a zatim je na binu pozvao Ronalda i predao mu mikrofon. Zbog konstantnih ovacija navijača Ronaldo dvije-tri minute nije mogao do riječi, a onda je vidno uzbuđen na španjolskom izustio:

"Hvala vam svima. Zamolit ću vas da zajedno sa mnom na tri skandirate: Hala Madrid! Jedan, dva, tri - HALA MADRIIIIIID!!!" prolomilo se Santiago Bernabeuom.
"Nisam očekivao da će stadion biti popunjen do posljednjeg mjesta. Ovo je stvarno impresivna slika", nastavio je Portugalac:

"Kao dijete imao sam san igrati u dresu Reala, a on mi se sada ostvario", rekao je Ronaldo a onda je izazvao dodatne ovacije kad je krenuo tehnicirati s loptom. Da ga trese trema, dokaz je taj što mu je lopta nakon nekoliko žonglerskih udaraca pobjegla i pala na tlo, što mu se u normalnim okolnostima nikako ne bi moglo dogoditi. Pokušao ju je staviti za vrat, ali ni to nije išlo, a zna se da to može i žmirečki.

Nova devetka Reala zatim se prošetala u krug oko terena kako bi pozdravila navijače na tribinama i nakon desetak minuta Ronaldo se vratio na centralnu binu, pozirao je fotografima i onda se uputio u utrobu stadiona gdje će održati press-konferenciju.

Fotogalerija

  • Cristiano Ronaldo
  • Ronaldo i Di Stefano
  • Ronaldo na Santiago Bernabeuu
  • 80.000 navijača Reala došlo je pozdraviti Ronalda
  • Ronaldo je bio vidno uzbuđen
  • Ronaldo pred trofejima Reala
  • Tehniciranje pred fotografima
  • Ronaldo, Perez, Di Stefano i Eusebio
  • Osiguranje love navijača na glavnoj bini
  • Santiago Bernabeu bio dupke pun

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika