07.07.2009. / 12:53

Autor: Andrea Belin

5 tipova žena od kojih muškarci bježe glavom bez obzira

Možda vam se čini da sve radite kako treba, no ako ste u nekim godinama i dalje singl (a to baš i niste planirali), razmislite trebate li što promijeniti kako biste privukli muškarca

Karijeristice nisu popularneKarijeristice nisu popularneNa poslovnom planu vam cvjetaju ruže, imate vlastiti stan i auto, ali s ljubavnim životom se ne možete pohvaliti? Možda je problem upravo u tome što ste potpuno samostalni. Premda je teško za povjerovati, žene koje su potpuno neovisne nisu zanimljive pripadnicima jačeg spola. Saznajte kakve sve tipove žena muškarci ne žele u svojoj blizini!

1. Djevojka koja stalno nešto treba
Ovakav tip žene muškarci zaobilaze u širokom krugu. Djevojčicu koja stalno nešto treba i plače zbog svake sitnice jednostavno ne žele imati kraj sebe. Takve žene uglavnom teže zajedničkom životu dok većina muškaraca na početku veze o tome ne razmišlja. Isprva, ona se čini jako sposobna, međutim s vremenom prave osobine izađu na vidjelo. Naravno da postoje muškarci kojima odgovara baš ovakav tip žene, ali takvih je jako malo.

2. Mrziteljica muškog roda
Nekim muškarcima su upravo takve djevojke zanimljive jer mrziteljice muškog roda za njih predstavljaju izazov.

Oni im se trude pokazati da ima idealnih muškaraca. Međutim, ako takva djevojka ne odustaje od svojih stavova i cijelo vrijeme pokazuje gnjev prema pripadnicima muškog roda, vrlo brzo ostaje sama.

3. Pričalica
Do nedavno se tvrdilo da žene pričaju više od muškaraca, no neke statistike pokazale su da to baš i nije točno. Tko u kojem trenutku više priča ovisi i o temi razgovora. No kako god bilo, muškarci ne vole žene koje ne prestaju pričati. Ako ga još k tome stalno prekidaju i uopće ne slušaju dok on govori, vrlo brzo će biti ostavljene. Osobito ne vole žene koje se tako ponašaju u društvu njihovih prijatelja.

4. Djevojke koje žive za karijeru
Muškarci se jednostavno plaše uspješnih žena. Oni ne mogu podnijeti da partnerica bolje zarađuje. Mnoge žene smatraju da im ne treba muškarac ako imaju auto, stan i dobru plaću...Upravo zbog takvog razmišljanja odbijaju pripadnike jačeg spola. Iako ne vole žene koje su ovisne o njima, ne sviđaju im se niti one koje su potpuno samostalne.

5. "Lake" djevojke
Koliko god vam to zvučalo čudno, djevojke koje su uvijek raspoložene za seks nisu zanimljive muškarcima. One im služe za zabavu, ali se s takvim ženama ne žele upuštati u vezu. Djevojka koja odmah pristaje na avanturu, privlačna im je samo da zadovolje svoje potrebe i pohvale se prijateljima.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika