07.07.2009. / 15:59

Autor: Andrea Belin

Privedena ljepotica: Sharon Stone završila u policiji

Lijepa se glumica sukobila s osobljem u zrakoplovu koji je polijetao iz Kalispella u Montani te je zbog toga završila u policijskoj postaji u Salt Lake Cityju

Sharon StoneSharon StoneZvijezda "Sirovih strasti", Sharon Stone verbalno se sukobila s osobljem u zrakoplovu koji je polijetao iz Kalispella u Montani te je zbog toga završila na policiji u Salt Lake Cityju. Naime, holivudska glumica se navodno jako uzrujala kada je drugu putnu torbu morala staviti u prostor za prtljagu.

"Posvađala se sa stjuardesom koja ju je zamolila da preda torbu. Kad su joj uzeli torbu, počela je vrištati na osobnu asistenticu i radila scene tijekom cijelog leta", kazala je jedna od putnica i dodala kako su glumicu nakon incidenta priveli policajci.

Doduše, glasnogovornik plavokose ljepotice tvrdi da ju nisu priveli policajci, nego su Sharon ispred zrakoplova dočekali zaštitari koje je glumica sama unajmila. Za nesporazum oko prtljage okrivio je stjuardesu koja je trebala znati da Sharon, za razliku od ostalih putnika, smije u zrakoplov unijeti dvije torbe.
Glumica je u Montani posjetila svog oca s kojim je proslavila Dan nezavisnosti.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika