08.07.2009. / 11:41

Autor: Andrea Belin

4 tajne savršene predigre

Saznajte koje su najveće zablude vezane uz predigru i sljedeći put kada s partnerom legnete u krevet dobro razmislite što ćete mu prvo učiniti

Predigra je važna za oba partneraPredigra je važna za oba partneraNa pitanje garantiraju li dugotrajni strastveni i senzacionalni poljupci savršeni seksualni odnos, većina žena će vam odgovoriti potvrdno. Međutim za dobar i kvalitetan seks nije važan samo uvod u cijeli "proces".

Saznajte koje su najveće zablude vezane uz predigru i sljedeći put kada s partnerom legnete u krevet dobro razmislite što ćete mu prvo učiniti. Sigurni smo da će vam neki savjeti pomoći da napokon doživite vrhunac o kakvom sanjate već godinama!

"Ženama je potrebna duga predigra"

Premda većina muškaraca smatra da žene uživaju u dugoj predigri, pokazalo se da to nije točno. Ženama uopće nije važno koliko će trajati uvod u seksualni čin jer ako ona taj dan nije raspoložena za seks, nikakvim obećanjima ju nećete namamiti u krevet. Menstrualni ciklus utječe na njezino ponašanje, stoga u najkritičnijim danima ne računajte na seks sa svojom boljom polovicom.

"Dovoljno je poznajete jednu erogenu zonu na tijelu svoga partnera"

Mnogo je kritičnih točaka na tijelu pripadnika oba spola. No, ako ste otkrili jednu od njih, ne zadržavajte se samo na tom području jer će takav seks oboma s vremenom dosaditi. U seksu morate eksperimentirati i otkrivati nove stvari. Svaki put jedno drugo iznenadite nekim novim pozama. Vjerujte, vrhunac je zajamčen.

"Predigra treba samo ženama"

Predigra je jednako važna i muškarcu i ženi makar pripadnici jačeg spola to ne žele priznati. Dugotrajan uvod naročito je važan kod muškaraca starije dobi jer tada imaju problema s uzbuđenjem i erekcijom.

"Kada znate što uzbuđuje tvog partnera, nemojte ništa mijenjati"

Ako nešto stalno ponavljate, dosaditi ćete i sebi i svom partneru. Umjesto da partnera uzbudite, vi ćete ga odbiti. Predigra nije nešto što morate samo obaviti. U njoj također treba znati uživati kao i samom seksualnom činu. Dakle, pitajte voljenu osobu što bi htjela i ispunite sve njegove želje. Sljedeći put zamijenite uloge.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika