09.07.2009. / 11:43

Autor: Totalsport

Video: Debeljko ponovno zabija: Hat-trick Ronalda protiv Fluminensea

NEKADA najbolji svjetski nogometaš, Brazilac Ronaldo (32) bio je glavni junak posljednje utakmice devetog kola brazilske Serije A.

RonaldoRonaldoCorinthians je na domaćem stadionu savladao Fluminense 4-2, a Ronaldo je zabio hat-trick, te tako došao do brojke od 14 pogodaka u 22 utakmice nakon povratka nogometu u ožujku, poslije jednogodišnjeg izbivanja s travnjaka radi teške operacije lijevog koljena.

"Sva tri pogotka moja su djeca i nemam omiljenog", komentirao je razdragano Ronaldo nakon utakmice, iako je posebno lijep bio drugi na utakmici za vodstvo 3-0. Douglas je ukrao loptu na vlastitoj polovici travnjaka i nakon duplog pasa s Ronaldom izbacio ga u trku pred protivnički kazneni prostor.

Ronaldo se sjurio u kazneni prostor, driblingom i lažnjakom izbacio dvojicu protivničkih igrača i potom zabio desnom nogom s 10-ak metara u lijevi donji kut. Gol koji je podsjetio na "El Fenomenove" najbolje dane. Pobjeda je Corinthiansu bila četvrta ove sezone u prvenstvu i njome je skočio na petu poziciju na ljestvici s 14 bodova, šest manje od vodećeg Internacionala.

Brazilska Serija A, 9. kolo:

Corinthians - Fluminense 4-2 (Ronaldo 24, 36, 85, Dentinho 29 / Conca 72, Diego Silva 77-ag)

Redoslijed: 1. Internacional 20, 2. Atletico Mineiro 18, 3. Vitoria 16, 4. Palmeiras 16, 5. Corinthians 14...

Vezane vijesti

Milan želi Ronalda, daje za njega 200 milijuna eura

Milan želi Ronalda, daje za njega 200 milijuna eura

Prema pisanju talijanskog dnevnika Corrierea dello Sport, sredstvima bogatog šeika iz Ujedinjenih Arapskih Emirata AC Milan će ovog ljeta u svoje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika