09.07.2009. / 12:00

Autor: Ivica Medo

Nastavlja se modernizacija: Hajduk otvorio novu web stranicu

Nakon provedene privatizacije Hajduk nastavlja s modernizacijom svih segmenata kluba, pa je tako danas službeno otvorena nova web stranica Hajduka koja postavlja nove standarde u medijskoj prezentaciji hrvatskih klubova

Web stranica  HajdukaWeb stranica HajdukaNovi Hajdukov portal hajduk.hr službeno je danas predstavljen u novinarskom salonu stadiona na Poljudu. U rad ga je pustio predsjednik Hajduka Mate Peroš. Nakon višemjesečnog mukotrpnog rada stvorena je svojevrsna enciklopedija Hajduka koja će se stalno nadopunjavati, te je sasvim sigurno jedinstveno mjesto za sve one koje zanima bijela boja.
Sve najsvježije službene informacije iz tabora „bijelih" bit će dostupne na portalu hajduk.hr, a na njemu ćete pronaći i brojne zanimljivosti iz povijesti i sadašnjosti.

Glavni urednik je glasnogovornik Hajduka Davor Pavić, urednik je Ante Bilić, web dizajner Ivan Aras, komentator i kolumnist Nikica Vukašin, novinar Renco Posinković, fotoreporter Miro Gabela, a značajno su u stvaranju portala sudjelovali i Željan Prkić, Dag Baldasar, Krešo Mikulandra, Danijel Durdov, Jurica Gizdić, Darko Rom i Ivica Čović.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika