09.07.2009. / 13:27

Autor: Andrea Belin

Nova sapunica: "Dolina sunca" pobijedila na HTV-u

Serija će se početi snimati krajem kolovoza u režiji Branka Ivande dok je scenarij napisala Dijana Pečkaj-Vuković

Jednu od glavnih uloga tumačit će Bojana GregorićJednu od glavnih uloga tumačit će Bojana GregorićNapokon je donesena konačna odluka o sapunici koju će gledatelji od jeseni pratiti na programu javne televizije.

Riječ je o serija "Dolina sunca" koju je projektirala producentska kuće Ring Multimedia. Radnja se vrti oko mlade udovice koja se iz Zagreba preselila u malo mjesto Jablanovo.

Glavne uloge tumače najveća imena hrvatskog glumišta. Bojana Gregorić-Vejzović glumi Juliju, a Evu će predstaviti Riječanka Ana Vilenica.

" Radnja serije koja se na ovogodišnjem HTV-ovu natječaju za telenovelu pokazala najboljom, vrti se oko četvero glavnih likova, stanovnika malenog mjesta Jablanova, i njihovih intrigantnih sudbina, a tumače ih redom najjača imena hrvatskog glumišta.

Za razliku od svih prethodnih telenovela, ova u prvi plan stavlja dvije žene", kazao je Filip Fruk iz producentske kuće Ring Multimedia za Jutarnji list.

Osim Bojane i Ivane kroz "Dolinu sunca" proći će Ivan Herceg u ulozi Kristijana, Andriju će glumiti Robert Kurbaša, a u sapunici će se pojaviti i Janko Popović-Volarić.

Serija će se početi snimati krajem kolovoza u režiji Branka Ivande dok je scenarij napisala Dijana Pečkaj-Vuković. Planira se snimiti 210 nastavaka, od kojih svaki košta 170 tisuća kuna.

Vezane vijesti

HRT nelegalno poskupio naknade?

HRT nelegalno poskupio naknade?

Hrvatska radio televizija je nepravedno i protivno zakonima tržišnog natjecanja podigla cijene naknada kabelskim i satelitskim operaterima koji bi u… Više

Komentari

registracija
9/7/09

rihard, 09.07.09. 15:06

Toliko o pravnoj drzavi, znamo tko stoji iza Ringa i da nitko drugi ne moze ni prici natjecaju. Sramota. O kompetentnosti ljudi koji su odlucivali o ovom projektu nemam sto reci, pa sve se znalo a svi sute. Zasto to nitko ne ispita?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika