09.07.2009. / 15:08

Autor: Ivica Medo

Manchester United nudi za Ibrahimovića 30 milijuna funti

Alex Ferguson je spreman na pregovore sa Joseom Mourinhom, a "u torbi" nosi 30 milijuna funti za otkup ugovora Zlatana Ibrahimovića

Zlatan IbrahimovićZlatan IbrahimovićManchester United želi švedskog reprezentativca priključiti Wayneu Rooneyju i Michaelu Owenu u napadu "crvenih vragova", no Inter se neće tako lako odreći svojega najboljeg igrača.

Mourinho je ne jednom istakao kako je Ibrahimović za njega bolji od Cristiana Ronalda, a Ferguson želi zamjenu za igrača koji mu je donosio tridesetak golova po sezoni.

Nakon što nije uspio u svoje redove dovesti Karima Benzemu i Francka Riberyja, Manchester United sada ulaže sve napore da na Old Trafford dovede barem jednu zvijezdu. Odluka je pala na Ibrahimovića kojeg su Unitedovi stručnjaci "skenirali" u posljednjih 12 mjeseci i kojeg čvrsto žele bez obzira što nije odigrao dojmljivu partiju u Ligi prvaka u susretu Uniteda i Intera.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika