09.07.2009. / 16:16

Autor: Ivica Medo

Maradona pozdravio masera iz Napolija koji je otišao u mirovinu

Slavni Argentinac Diego Maradona izrazio je svoju zahvalnost talijanskom maseru Salvatoreu Carmandu prilikom njegova odlaska u mirovinu

Diego MaradonaDiego MaradonaCarmando je otišao u mirovinu nakon 35-godišnje službe u Napoliju za kojeg je Maradona igrao u razdoblju od 1984. do 1991.

Svaki put prije nego što bi istrčao na teren Maradona je poljubio Carmanda u čelo i jednom prilikom prije važne utakmice dao mu je zastavicu i rekao mu "ostani miran".

Carmando piše knjigu u kojoj će centralna figura biti današnji izbornik Argentine i jedan od najboljih nogometaša svih vremena.

U sedam godina koliko su proveli skupa, Carmando je izbliza prati "nemoguć život" možda i najpopularnijeg čovjeka na svijetu 80-tih godina.

"Ciao Salvatore, ostani miran", poručio je Maradona preko svoje web stranice talijanskom prijatelju, a ovaj je za La Gazzetta dello Sport izjavio:

"Što god se dogodilo, Maradona će zauvijek ostati u mom srcu."

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika