10.07.2009. / 08:00

Autor: Andrea Belin

10 najvećih muških seksualnih fantazija

Na vama je da odlučite hoćete li mu priuštiti takav užitak. Ovisi koliko ste raspoloženi za striptiz i preferirate li grupni seks

Na ženi je da odluči želi li pristati na eksperimenteNa ženi je da odluči želi li pristati na eksperimenteMuškarci o seksu svakodnevno razmišljaju, ali detalje s kim kako i gdje, rijetko otkrivaju. Slika medicinske sestre ili cure najboljeg prijatelja često im se vrti u mislima. Oni koji su u vezi neke od svojih fantazija žele ispuniti s djevojkom. Na vama je da odlučite hoćete li mu priuštiti takav užitak.

Ovisi koliko ste raspoloženi za striptiz i preferirate li grupni seks. Ako vam niti jedno od navedenog ne odgovara, pokušajte ga zadovoljiti na nekom javnom mjestu. Nudimo vam deset najčešćih i najomiljenijih muških fantazija!


1. Dominacija
Nekim muškarcima je prevlast u seksualnom odnosu jako važna, no ima i onih kojima nije bitno tko će u krevetu voditi glavnu riječ. Kada ne žele da se igra prema njegovim pravilima, razloge treba potražiti u lijenosti.
2. Harem
Harem je u današnjem svijetu teško zamisliti jer su žene povisile kriterije. U povijesti je vođa harema svaku noć spavao s drugom ženom, a ostale su morale čekati svoj red. Premda još uvijek sanaju o tome, u modernom haremu bi jako brzo odustali.
3. Grupni seks
Muškarci sanjaju o seksu u troje, međutim na ovakav čin bi pristali samo u kombinaciji s dvije žene. Kada bi im se pridružio još jedan muškarac, vrlo brzo bi odustali. Oni ne mogu zamisliti prisustvo drugog penisa i dlakavih leđa ili trbuha.
4. Mlađa, starija žena
Ovakva fantazija je kod muškaraca svakodnevna pojava. Pripadnici muškog roda zrelije dobi sanjaju o seksu s mlađom ženom, dok bi mlađi htjeli saznati kako to rade žene starije dobi. Smatraju da sa mlađim neiskusnim djevojkama mogu raditi što žele, a u starijima pronalaze učiteljicu.
5. Promatranje za vrijeme seksa
Voljeli bi znati kako to radi njihova djevojka s drugim muškarcem, ali ipak se boje takvog izazova. Malo je onih koji bi svoju djevojku pustili u krevet drugog muškarca.
6. Zabranjeno je najslađe
Ono što je zabranjeno uvijek je najzanimljivije. O seksu s prijateljevom djevojkom, šefovom ženom ili maloljetnom kćeri svakodnevno razmišljaju.
7. Seks s nepoznatom ženom
Pravom zavodniku odabrati nepoznatu djevojku u noćnom klubu, najmanji je problem. O takvim ženama ne znaju apsolutno ništa i često puta se dogodi da je takav seks najzanimljiviji.
8. Gluma
Većina muškaraca sanja o seksu s medicinskom sestrom, odvjetnicom... Upravo zbog toga zahtijevaju od svojih cura prerušavanje u jednu od takvih djevojaka. Međutim kada bi mu predložili da učini isto, teško da bi pristao na igru.
9. Posebna mjesta
Muškarcima je seks u spavaćoj sobi najdosadniji. Oni se žele zabaviti na nekim neobičnim mjestima. Lift, wc u noćnom klubu, garderoba samo su neka od mjesta u kojima se žele zadovoljiti.
10. Striptiz
Premda tvrde da im nije važna predigra i pripadnici jačeg spola uživaju u dugotrajnoj pripremi. Najviše sanjaju o spektaklu koji će djevojke prirediti samo za njih. Osjećaju se moćno, a nakon toga nastupaju oni kako bi pokazali svoje sposobnosti.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika