10.07.2009. / 11:31

Autor: Totalsport

Flamengovi navijači spremaju Ronaldu transvestitski doček

U znak protesta protiv nedavnih izjava brazilskog napadača u redovima Corinthiansa, Ronalda (32), navijači najpopularnijeg brazilskog nogometnog kluba Flamenga spremaju osvetu...

RonaldoRonaldoNaime, prema pisanju brazilskih medija Flamengovi navijači spremaju poseban doček za Ronalda uoči prvenstvene utakmice u brazilskoj Seriji A između Corinthiansa i Flamenga koja će se odigrati u Rio de Janeiru 9. kolovoza.

U planu im je na Ronaldov doček dovesti stotinjak transvestita i na taj način osramotiti igrača koji je početkom prošle godine bio u centru transvestitskog incidenta koji je punio medijske stupce. Tada se još ozlijeđeni napadač Milana zabavljao poslije utakmice Flamenga i Botafoga u finalu prvenstva Rio de Janeira te je navodno navratio u motel u Barra da Tijuci da bi se proveo s trima damama, zapravo trima transvestitima.

Po Ronaldovom iskazu, isprva je mislio da su te tri osobe žene te ih je htio počastiti u motelu, a kad je otkrio da su, tehnički gledano, muškarci, odmah ih je napustio. Ronalda je, međutim, jedan od spomenutih transvestita po imenu Andre ucjenjivao i tražio 50.000 reala da ne otkrije javnosti da je ovaj tražio seks od njega i dvije koleg(ic)e.

Razlog zašto Flamengovi navijači Ronaldu spremaju takvu packu je nedavna njegova izjava u kojoj je rekao Flamengo nema najveću navijačku bazu u Brazilu, iako je tako pokazalo istraživanje.

- Podaci koji kažu da Flamengo ima najveću podršku navijača u Brazilu nisu točni. U istraživanju provedenom brojni ljudi van Rija su izabirali Flamengo tek kao drugu najdražu momčad - rekao je tada Ronaldo, koji se cijeli život deklarirao i sam kao navijač Flamenga, ali se dodatno zamjerio klubu iz Rija potpisom za rivala iz Sao Paula, Corinthiansa.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika