10.07.2009. / 13:11

Autor: Ivica Medo

Karim Benzema: Tražio me je United, ali zov Reala je jači od svega

Alex Ferguson ponudio je 30 milijuna funti za Karima Benzemu, no Lyonov napadač ipak se odlučio za Real Madrid

Karim Benzema i Florentino Perez u pozadiniKarim Benzema i Florentino Perez u pozadiniIako Manchester United već duže vrijeme nagovarao Benzemu da prijeđe na Old Trafford, nije uspio privoliti francuskog reprezentativca na pozitivan odgovor.

Benzema bi možda i prešao u United da se za njega nije zainteresirao Real Madrid. Bio je dovoljan samo jedan poziv sa Santiago Bernabeua i Benzema je bez razmišljanja odabrao glamur najvećeg kluba na svijetu.

Karim BenzemaKarim Benzema"Nekoliko klubova željelo me je u svojim redovima, zvali su Manchester United, Inter i Barcelona, ali odlučio sam se za Real. Od 15 godine sanjao sam da navučem dres, s kojim se ne može usporediti niti jedan klub na svijetu. Ne mogu obećati koliko ću postići pogodaka, iako se nadam da će ih biti jako puno. S igračima poput Ronalda, Kake i Raula trebali bi lagano postizati pogotke", izjavio je Benzema dodavši kako mu je jasno da možda neće uvijek biti u prvom sastavu jer je konkurencija golema:

"No, došao sam ovdje da se borim za mjesto u udarnoj momčadi, pa to neće biti neki veliki problem", zaključio je Benzema.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika