12.07.2009. / 23:00

Autor: Ružica Đukić

Zvone i Leonarda Boban: Život uistinu postaje bajka

Kreatorica Leonarda Boban i njezin suprug, bivši nogometaš, Zvonimir Boban u listopadu bi trebali postati roditelji svog prvog biološkog djeteta. Leonarda je u šestom mjesecu trudnoće koju čuva u zagrebačkoj bolnici Merkur

Sretna obitelj očekuje prinovuSretna obitelj očekuje prinovuLeonarda Boban trudnoću čuva u bolnici, a na taj su se potez odlučili budući da ovo nije prva Leonardina trudnoća. Godine 2001. Leonarda je doživjela spontani pobačaj u devetom tjednu trudnoće. Ovaj put su i majka i beba, čini se izdržali najrizičniji period. Leonarda je, bez obzira na njihovo četvero usvojene djece, uvijek isticala kako bi željela i biološko dijete i kako od toga neće odustati.

Njezin suprug Zvonimir Boban u telefonskom razgovoru za Extru je rekao:
"Hvala vam na čestitkama. I ja i Lea smo sretni i to je sve" rekao je kroz smijeh. Brižni suprug, prema izjavama zaposlenih u Kliničkoj bolnici Merkur, svakodnevno obilazi suprugu.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Kava u trudnoći ili uz dojenje ne utječe na san beba

Kava u trudnoći ili uz dojenje ne utječe na san beba

Ispijanje šalice ili dvije kave tijekom trudnoće ili dojenja neće utjecati na kvalitetu sna novorođenčeta, pokazalo je brazilsko istraživanje koje je… Više

Komentari

registracija
3/7/09

GLAVNISUDAC, 13.07.09. 02:31

KOJI SU OVO? ZVONEK I LOLEK .... PA KOJI JE VAMA KLINAC DA U OVIM NOVINAMA TAKVE GLUPOSTI PIŠETE - O ZVONEKU I LOLEKU...! DAJTE SE SKOCKAJTE -JA SAM POČEL TE NOVINE KUPOVAT NAPRESKOKCE...A KUPOVAL SAM IH REDOVNO - A KAD PRESTANEM BOJIM SE DA BUTE RIKNULI.
PS.
SAD SAM VIDEL DA JE TO DRUGA NOVINA ANE NACIONAL - KUPUJEM DALJE


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika