13.07.2009. / 12:01

Autor: Hina

Video: Rekord brazilskog prvenstva - Isključen nakon samo 7 sekundi

Cruzeiro je u nedjeljnom derbiju izgubio na domaćem terenu od Atletico Mineira 0-3. No, treba reći da su za Cruzeiro igrali uglavnom pričuvni nogometaši, jer su se glavni igrači odmarali za uzvratni susret finala Libertadores kupa protiv argentinskog Estudiantesa, koji je na rasporedu u srijedu

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaU 10. kolu nogometnog prvenstva Brazila postavljen je nacionalni rekord kad je u pitanju najbrže isključeni igrač. Napadač Cruzeira Ze Carlos isključen je nakon samo sedam sekundi susreta, i to zato što je laktom udario u lice Renana, igrača Atletico Mineira.

"Pokušao sam iskontrolirati loptu, poskliznuo sam se i slučajno sam rukom udario u lice protivničkog igrača. Nije bilo nikakve namjere, te sam se odmah ispričao, ali sam svejedno zaradio crveni karton", izjavio je razočarani Ze Carlos.

Cruzeiro je u nedjeljnom derbiju izgubio na domaćem terenu od Atletico Mineira 0-3. No, treba reći da su za Cruzeiro igrali uglavnom pričuvni nogometaši, jer su se glavni igrači odmarali za uzvratni susret finala Libertadores kupa protiv argentinskog Estudiantesa, koji je na rasporedu u srijedu.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika