14.07.2009. / 09:56

Autor: Ivica Medo

Dinamo u paklu Erevana: Zagrepčane čeka 40 Celzijevih stupnjeva i napaljen protivnik

U prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka zagrebački Dinamo danas će odmjeriti snage s armenskim prvakom Pjunikom

Kruno JurčićKruno JurčićUtakmica se po hrvatskom vremenu igra u 17.00 na stadionu Pjunika kapaciteta 15.000 sjedećih mjesta, a nogometaše Dinama očekuje odličan travnjak, ali i temperatura koja će, kako se očekuje, do 17.00 prijeći 40 Celzijevih stupnjeva.

Dinamo je prema omjerima koje su unisono postavile hrvatske i svjetske kladionice veliki favorit na ovoj utakmici, no pitanje je kako će se momčad trenera Krune Jurčića snaći po nesnosnoj armenskoj vrućini.
Treba reći kako Armenci susret s Dinamom dočekuju bez svojeg najboljeg igrača Henrika Mhitarjana koji je prije nekoliko dana prešao u ukrajinski Metalurg iz Donjecka.

U delegaciji Dinama nalazi se i izbornik Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević koji je došao pogledati kakvi uvjeti očekuju BiH prilikom njenog rujanskog gostovanja u Erevanu u okviru kvalifikacija za SP 2010.

PJUNIK - DINAMO

17.00 (HTV2)

Erevan: Stadion Hanrapetakan. Kapacitet: 15.000

Sudac: Tagliavento (Italija)

Najvjerojatnije postave:

PJUNIK (4-2-3-1): Hovanisjan - Hovsepjan, Hačatrian, Ninasjan, Mbola - Juspašjan, Mkrtčjan - Sahakjan, Marcos, Malakjan - Hazarjan.

DINAMO (4-4-2): Butina - Etto, Bišćan, Lovren, Carlos - Sivonjić, Vrdoljak, Badelj, Sammir - Papadopoulos, Mandžukić.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika