14.07.2009. / 16:29

Autor: Tamara Janušić

Mira Sorvino priznala: Moj sin je pravo čudo

Dakako, glumica je željela reći da još uvijek ne može vjerovati kako je, nakon komplicirane trudnoće, rodila predivnog zdravog dječaka

Mira s mužem Christopherom BackusomMira s mužem Christopherom BackusomMira Sorvino tjednima je patila zbog komplikacija u trudnoći, prije nego što je rodila 22. lipnja ove godine, objavio je danas njezin glasnogovornik. Naime, glumica je sve dosad tajila bilo kakve detalje o trudnoći.

"On je moje čudo od djeteta" kaže Sorvino (41) za svoga sina, Holdena Paula Terrya. "Nakon svega što je prijetilo mojoj trudnoći i našim životima, on je potpuno normalno dijete."

Dobitnica Oscara bila je u bolnici skoro 2 mjeseca, nakon što je otkriveno da joj je posteljica na preniskom mjestu u maternici, što može dovesti do zgrušavanja krvi.

Ovo je njeno treće dijete, s mužem Christopherom Backusom, a rođeno je dva tjedna ranije.

"Divno je biti ponovo zajedno s novim djetetom i ostatkom obitelji" kaže Sorvino i dodaje "Isto tako je divno moći napokon reći djeci da mama više nije bolesna i da se ne vraćam više u bolnicu."

Vezane vijesti

Peaches Geldof rodila

Peaches Geldof rodila

Peaches Geldof, 23-godišnja kći Boba Geldofa prošlog je vikenda na svom Twitter profilu napisala: "Da, istina je da sam postala mama! Moj maleni… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika