15.07.2009. / 11:59

Autor: Tamara Janušić

Odabrali smo za vas:10 najpopularnijih ljetnih mirisa

Možda je sada pravo vrijeme da odete u shopping i odaberete parfem koji je dati onaj poseban touch svakoj modnoj kombinaciji koju odjenete. A prije kupovinem, inspirirajte se našim odabirom

Koji je vaš omiljeni miris ovog ljeta?Koji je vaš omiljeni miris ovog ljeta?Kremice i ulja za sunčanje koja obično imaju miris, no ne sprečavaju nas da i ovoga ljeta prkosimo mirisu mora i znojnih tijela nekim našim omiljenim ljetnim mirisom. Ako se još niste odlučili koji ćete koristiti ovoga ljeta, donosimo vam neke u koje biste se mogli zaljubiti u toplim mjesecima.

Burberry - Summer

Skladan miris zelenoga voća i cvijeća, kojemu su dodane citrusne note s laganim primjesama zelene jabuke.
Kada se ovaj miris osuši na koži, otkriva tajnu laganih drvenastih nota, ali i vanilije.

Moschino - Hippy Fizz

Predstavljen 2008. godine, Cheap and Chic Hippy Fizz by Moschino miris može zahvaliti glavnim notama limuna, lišća maline i magnoliji, ali i baznim notama cedra. Hippy Fizz dolazi u veseloj šarenoj bočici čiji oblik je inspiriran Popajevom djevojkom Olivom.

Salvatore Ferragamo - Incanto Heaven

Inspiriran sanjarenjem i mitologijom, ovaj miris slavi kreativnu moć imaginacije koristeći voćne note grejpa, jabuke i breskve.
Uz njih su tu još i neke cvjetne note, kao ljubičica kojima parfem dobiva svoju zavodljivu strukturu.

Lanvin -Jeanne

Cvijetno-voćni miris iz Lanvina predstavljen 2008. godine kreirala je Anne Flipo, a miriše po borovnici. Sadrži i note citrusa, kruške, frezije i maline.

Issey Miyake: L'Eau d'Issey Summer

Ovaj miris će u vama probuditi osjećaj apsolutne ljepote - sa svojim mušusnim i drvenastim tonovima. Kompleksna formula uključuje veliki raspon između cvjetnih nota - lotusa, ciklama, frezija i bijelih ljiljana.

Annick Goutal: Eau d'Hadrien

Ovaj miris je svjež, citrusan s notama limuna sa Sicilije i grejpa dozrelog pod talijanskim suncem.
Parfem je namijenjen ljudima koji vole bezvremenske mirise.

Bvlgari: Voile de Jasmin

Nedužan i ženstven s delikatnom otmjenošću i senzibilnosti, Voile de Jasmin je novi lagani miris koji nadopunjava bijelu cvijetnu stranu mirisa iste kuće, Pour Femme.

Van Cleef & Arpels: First - Premier Bouquet

Miris koji je predstavljen 2007. godine, kreirali suAntoine Lie i Sonia Constant.
Glavna inspiracija bili su im mirisi bergamonta i grejpa.
Ali formulu nadopunjuju note jasmina i ruže.

Nina Ricci - Pretty Nina

Svježi, voćno - cvjetasti miris kojime nas Nina uvodi u novo poglavlje svoje bajke.
Kada otvorite bočicu zapuhnuti će vas miris grejpa i kapirinje, a kada se suši na koži ispustit će tajne sastojke kao što su jabuka, karamela, vanilija i mošus.

Prada-Prada

Prada donosi jedinstvenu mješavinu tradicije i inovacije u svijet mirisa, te se ovim parfemom vraća staroj umjetnosti proizvodnje parfema kreirajući miris za jučer i sutra. Ovo je miris inspiriran prošlošću koji utjelovljuje budućnost. Parfem koji isprepliće sjećanje, stvarnost i mogućnost.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika