15.07.2009. / 12:15

Autor: Anamarija Kronast

Razdvojio ih Armani: Beckham ne želi snimati s Angelinom Jolie

Nagađa se da ga je na takav potez nagovorila supruga Victorija, s kojom je nedavno proslavio desetu godišnjicu braka, a koja se boji da bi lijepa Angie zasjenila Davida

David u Armanijevoj kampanjiDavid u Armanijevoj kampanjiPremda je još do prošlog tjedna modnim kuloarima kolala glasina o zajedničkom snimanju reklame za Armani čiji bi glavni protagonisti trebali biti David Beckham i Angelina Jolie, čini se da od toga ipak neće biti ništa.

Naime, navodno je upravo poznati nogometaš odbio snimati s jednom od najljepših glumica na svijetu.
Nagađa se da ga je na takav potez nagovorila supruga Victorija, s kojom je nedavno proslavio desetu godišnjicu braka, a koja se boji da bi lijepa Angie zasjenila Davida.

Osim toga, trenutačno je ipak ona najveća ženska zvijezda Armanija.

No, u jednoj američkoj televizijskoj emisiji, David je kazao kako cijeni Angelinu i Brada, te misli da su dobri ljudi i da imaju divnu vezu, no ipak ne želi snimati s Angie.

Iz Armanija nisu željeli ništa komentirati, no priznali su da su se na ovakav potez odlučili jer su shvatili da niti jedna modna kuća nema toliko zvijezda. Ipak, zasad će od ove priče i oni morati odustati.

Vezane vijesti

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

David Beckham, koji je prije mjesec dana proslavio 37. rođendan, veli kako ne razmišlja o mogućnosti obavljanja trenerskog posla kada objesi kopačke… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika