15.07.2009. / 13:45

Autor: Anamarija Kronast

Sandra Bullock: Prvi puta gola, u Disneyevom filmu

Junakinja akcijskih filmova i romantičnih komedija do kraja se obnažila u filmu "The Proposal", snimljenoj u koprodukciji Walta Disneyja i Touchstone Productiona

Sandra BullockSandra Bullock"Nije zabavno skinuti se i nastojati biti jako seksi. Treba se skinuti i biti smiješan, to donosi novac", tvrdi glumica Sandra Bullock (44), koja je dosad odbijala skinuti se zbog uloge, no nedavno je ipak popustila.

Junakinja akcijskih filmova i romantičnih komedija do kraja se obnažila u filmu "The Proposal", snimljenoj u koprodukciji Walta Disneyja i Touchstone Productiona. U filmu glumi s Ryanom Reynoldsom (32), suprugom Scarlett Johansson (24).

Premda je dosad odbijala pomisao da se gola pojavi u filmu, Sandru je takav potez nagnao "financijski" argument koji nije mogla odbiti. Ipak, priznala je da je noćima strahovala od reakcije publike jer se bojala da će ju ismijati.

No, njezine se bojazni nisu ostvarile. Štoviše, dobila je brojne pohvale pa se sada šali kako će se skinuti u svakom idućem filmu jer joj to više nije problem.

Vezane vijesti

Sandra Bullock donirala milijun dolara žrtvama u Japanu

Sandra Bullock donirala milijun dolara žrtvama u Japanu

Američka glumica Sandra Bullock donirala je milijun dolara žrtvama potresa i tsunamija u Japanu, objavio je u četvrtak američki Crveni križ.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika