16.07.2009. / 15:32

Autor: Anamarija Kronast

Službeni kraj: Razvela se Amy Winehouse

Par koji se vjenčao u Miamiju u svibnju 2007. imao je buran odnos obilježen Fielder-Civilim boravkom u zatvoru tijekom dobrog dijela prošle godine jer je napao vlasnika puba te zbog ometanja pravde

Amy i njezin bivši suprug BlakeAmy i njezin bivši suprug BlakeČini se kako se neki parovi čak ni ne trude spasiti brak. Naime, britanska pjevačica Amy Winehouse razvela se u četvrtak od supruga Blakea Fielder-Civila, malo više od dvije godine nakon vjenčanja, izjavio je njezin glasnogovornik.

Razvod je proglašen u četvrtak ubrzanim postupkom na sudu u Londonu. Nijedan supružnik nije bio prisutan.

Fielder-Civil (27) objavio je u siječnju da će zatražiti razvod, navodeći kao razlog preljub 25-godišnje Amy Winehouse.

Par koji se vjenčao u Miamiju u svibnju 2007. imao je buran odnos obilježen Fielder-Civilim boravkom u zatvoru tijekom dobrog dijela prošle godine jer je napao vlasnika puba te zbog ometanja pravde.

Winehouse, dobitnica pet Grammyja, nekoliko je puta bila smještena u bolnicu te u centrima za rehabilitaciju zbog ovisnosti od droge i alkohola.

Izvori bliski pjevačici navode kako nju taj razvod nije nimalo emotivno pogodio, a navodno neće ni na koji način utjecati na njezinu daljnju karijeru.

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika