16.07.2009. / 16:38

Autor: Anamarija Kronast

“Šišmiši” unatoč vježbanju: Madonnini viseći bicepsi

Objektivi fotoaparata nedavno su u Milanu, gdje je pjevačica bila na večeri s Jesusom i modnim dvojcem Dolce&Gabbanom, ulovili njezine ruke koje izgledaju prilično obješeno

Madonna s dizajnerima i JesusomMadonna s dizajnerima i JesusomNije tajna da kraljica popa danonoćno naporno vježba, često hotele bira prema opremljenosti teretane, a čak i na turneji se ne odvaja od svog privatnog trenera čija je zadaća da svojim programom vježbi zaustavi njezino starenje. No, čini se, uzalud.

Žene dobro znaju da su vrat i ruke nagore "tužibabe" koje o godinama govore bolje nego osobna karta. U Madonninom slučaju mogli bismo reći: vrat, ruke i bicepsi!

Naime, objektivi fotoaparata nedavno su u Milanu, gdje je bila na večeri s Jesusom i modnim dvojcem Dolce&Gabbanom, ulovili njezine ruke koje izgledaju prilično obješeno.

Bicepsi su joj potpuno obješeni pa joj nepopularni "šišmiši" dolaze do izražaja više nego što bi željela.
Možda bi problem riješila haljina s kratkim ili tričetvrt rukavima. Jer, unatoč vježbanju, čini se kako je sila teža ipak učinila svoje.

Vezane vijesti

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Osnivač francuske krajnje desne Nacionalne fronte Jean-Marie Le Pen je rekao u četvrtak da će nagovoriti svoju kćer Marinu, koja ga je naslijedila na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika