17.07.2009. / 13:46

Autor: Anamarija Kronast

Šokantno: Policija prisilno hospitalizirala Mischu Barton

Sve je kulminiralo ovoga tjedna kada je policija došla do njenog stana u West Hollywoodu te je sprovela ne kliniku gdje joj je pružena skrb na psihijatrijskom odjelu

Mischa BartonMischa BartonGlasine o vidljivom psihičkom propadanju glumice Mische Barton više nisu samo tračevi zlobnika.
Naime, najnovije vijesti govore kako je glumica, pod policijskom pratnjom, prepraćena, u psihijatrijsku ustanovu Cedar-Sinal Medical Center.

Široj publici Mischa je najpoznatija po ulozi u seriji "O.C.", a sada se pridružila dugom popisu holivudskih celeba koji nisu mogli izdržati pritisak slave pa su utjehu potražili u alkoholu ili drogi.

Naime, njoj je prošle godine izrečena presuda zbog vožnje u alkoholiziranom stanju i posjedovanja droge.
No, bio je to samo početak, jer je glumica nastavila tulumariti, prestala je brinuti o izgledu, a već danima hoda podbuhla i ispijenog lica. Neki njezini poznanici tvrde da izgleda deset godina starije nego što stvarno jest.

Sve je kulminiralo ovoga tjedna kada je policija došla do njenog stana u West Hollywoodu te je sprovela ne kliniku gdje joj je pružena skrb na psihijatrijskom odjelu.

Glasnogovornici lijepe glumice zasad ne žele potvrditi je li Mischa zaista na tome odjelu, no potvrđuju da je hospitalizirana po preporuci liječnika te da se odmara u bolnici. Policija je samo potvrdila da je odvela glumicu iz njena stana.
Ne zna se tko je uopće pokrenuo cijeli postupak za hospitalizaciju, no pretpostavlja se da je riječ o njezinoj obitelji koja više nije mogla trpjeti njezino očigledno propadanje.
Slična je situacija svojedobno bila i s Britney Spears.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika