17.07.2009. / 15:12

Autor: Anamarija Kronast

Video/Ukleta turneja: Preminuo i drugi radnik s Madonnine pozornice

Broj ozlijeđenih se popeo načak osam ljudi, od kojih je pet još uvijek u kritičnom stanju, a liječnici se ne usuđuju davati nikakve prognoze za njihovo ozdravljenje.

MadonnaMadonnaTurneja pop kraljice Madonne polako počinje prerastati u noćnu moru. Naime, nakon što se jučer pozornica koju su gradili za njezin koncert u francuskom Marseilleu iznenada srušila, pri čemu je jedan radnik na mjestu poginuo, danas je od ozljeda preminuo još jedan.

Potonji je preminuo u bolnici jer su ozljede bile preteške da bi ih liječnici mogi sanirati.
Tako se broj ozlijeđenih popeo na čak osam ljudi, od kojih je pet još uvijek u kritičnom stanju, a liječnici se ne usuđuju davati nikakve prognoze za njihovo ozdravljenje.

Podsjetimo, koncert najavljen za 19. srpnja je otkazan odmah nakon nesreće. Madonna je u to vrijeme bila u Milanu, no oglasila se priopćenjem u kojemu je navela da je potpuno shrvana zbog svega što se dogodilo.

Inače, svi unesrećeni radnici, zaposlenici su tvrtke Live Nation koja je pripremala Madonnin nastup, javljaju dužnosnici u Marseilleu.

Nakon nesreće počele su se javljati i čudne teorije o tome zbog čega se sve to dogodilo, a jedna od njih jest i da je zapravo riječ o ukletoj turneji kraljice popa. Ipak, nadajmo se da je ovo zadnja ružna stvar koja ju je obilježila.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika