17.07.2009. / 19:15

Autor: Ivica Medo

Lionel Messi: Sretan sam zbog Verona

Najbolji igrač Barcelone Lionel Messi priznaje kako je jako sretan zbog kolege iz argentinske reprezentacije Juana Sebastiana Verona koji je s Estudiantesom osvojio Copa Libertadores

Veron i MessiVeron i MessiVeron je došao do najvrjednijeg klupskog naslova u Južnoj Americi s napunjene 34 godine. Velika je vjerojatnost da će se Barcelona i Estudiantes naći u finalu klupskog svjetskog prvenstvu koje će se održati u prosincu u Abu Dhabi.

"Vrlo sam sretan zbog Verona, bilo bi divno u finalu igrati protiv argentinskog kluba", izjavio je Messi te je objasnio kako do sada nije imao priliku razgovarati s Veronom nakon što je potonji postao prvak Južne Amerike jer je tek pristigao u Argentinu, ali da se nada kako će se s njim čuti u narednih nekoliko sati.

Messi je rekao kako je gledao finale Estudiantesa protiv Cruzeira dok je bio na godišnjem u SAD-u, a onda se osvrnuo na sljedeće Svjetsko prvenstvo reprezentacija u Južnoj Africi.

"Uopće ne sumnjam da će se Argentina plasirati na SP 2010.", tvrdi Messi.

Argentina se trenutačno nalazi na četvrtom mjestu južnoameričkih kvalifikacija za SP 2010. sa samo dva boda prednosti pred petoplasiranim Ekvadorom. U sljedećem kolu "gaučose" očekuje najteže gostovanje, idu na noge svojim arhi-rivalima Brazilcima, a utakmica se igra 5. rujna 2009. Grad domaćin još nije poznat.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika