19.07.2009. / 01:50

Autor: Ivica Medo

Ibrahimovićev agent: Ibra je bolji od Kake, Ronalda i Benzeme zajedno

Menadžer švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića Mino Raiola potvrdio je kako transfer njegov klijenta iz milanskog Intera u Barcelonu još nije završen

Zlatan IbrahimovićZlatan Ibrahimović"Transfer još nije gotov, a prije nego što se pristupi razgovoru s igračem, klubovi se moraju među sobom dogovoriti. Međutim, to se još nije dogodilo", upozorava Raiola.

Tijekom prošlog dana neki španjolski mediji donijeli su vijest kako je transfer zaključen. Prema tim informacijama iz Barcelone u smjeru Milana krenuo je Samuel Eto'o i "torba s 40 milijuna eura" u zamjenu za Zlatana Ibrahimovića.

Raiola je te navode demantirao, no iskazao je oduševljenje mogućim prelaskom Ibre na Camp Nou kazavši da bi se Ibrakadabra perfektno uklopio u momčad Barcelone: "Ibra je bolji igrač od Kake, Ronalda i Benzeme zajedno jer je fizički moćniji i tehnički bolji od sve trojice", skromno će Raiola i nastavlja:

"Transfer nije gotov, ali pregovori idu u dobrom smjeru, a od krucijalne važnosti je da se operacija provede bez prevelike buke", zaključio je Ibrahimovićev menadžer.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika