19.07.2009. / 23:00

Autor: Branka Prica

Marko Tolja: Nisam u vezi s Marijanom Batinić

Riječki pjevač Marko Tolja ima samo 24 godine, pažljivo i strpljivo gradi svoju karijeru i, kako kaže, ponosan je što nije poslušao one koji su mu govorili da se treba okrenuti komercijalnijoj glazbi, a ne popu s primjesama jazza i swinga. Mladi glazbenik često je meti žena, a u posljednje vrijeme viđen je sa splitskom voditeljicom

Marko Tolja kaže da nije u veziMarko Tolja kaže da nije u veziUspjeh Marka Tolje nije izostao, objavio je debitantski album "Stare dobre stvari", dobio je nagradu Porin, popularnost mu je porasla i nakon emisije "Zvijezde pjevaju", a njegovi su koncerti sve češći i sve posjećeniji. Privatno je Marko Tolja društven i jednostavan, voli stare stvari koje imaju priču, škampe bi mogao jesti svaki dan, opušta se uz nescafe, a iako nastupa u odijelima, privatno se ležerno odijeva. Trenutno radi na novom albumu koji planira izdati u listopadu.

EXTRA: Koliko će novi album biti sličan prošlom?
- Bit će možda manje klasičnih swing stvari i neće biti obrada, već će sve pjesme biti autorske, pisane za mene.
EXTRA: Jeste li i vi napisali koju pjesmu?
- Ja sam sudjelovao samo u pisanju glazbe jer bi, bojim se, moji tekstovi bili vrlo loši, u stilu "ja tebe volim a ti mene ne".
EXTRA: Pa nije valjda da imate takva iskustva u ljubavi? Priča se da imate osjećaje prema nekome i da su obostrani. Konkretno, čuli smo da hodate s Marijanom Batinić.
- Ne, već odnedavno poslovno surađujemo. Mi se jako dobro poznajemo, prijatelji smo već dugo i iz našeg prijateljevanja rodila se ideja da ona postane moja PR menadžerica. Meni je trebala osoba koja će preuzeti taj dio posla, ona zna dosta ljudi, talentirana je i brbljava pa nas već mjesec dana osim prijateljstva veže lijepa i nadam se u budućnosti uspješna poslovna suradnja. (Fotografije: Daniel Kasap)

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry ponovno je zaljubljen! Srce mu je osvojila pjevačica popularne britanske pop grupe The Saturdays, 24-godišnja Mollie King. Ona i Harry… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika