19.07.2009. / 23:00

Autor: Ivana Matić

Belma Hodžić otkriva ljubi li Mirzu Džombu ili Nikolu Karabatića

Riječanka zanimanje je izazvala svojim druženjem s devet godina starijim rukometašom Mirzom Džombom. Viđeni su nekoliko puta u istome društvu i nedavno na koncertu u Opatiji, te se počelo špekulirati o njihovoj vezi, što je ona demantirala. Jednako tako, upitna je bila i priroda njenog odnosa s rukometašem Nikolom Karabatićem...

Belma HodžićBelma HodžićBelma Hodžić, voditeljica RTL-ova showa "Pobijedi Šolu", ovih se dana našla u središtu medijske pozornosti. Razlog tome nije snimanje emisije "Večera za 5", čije epizode snima ovoga ljeta. Atraktivna i ambiciozna 24-godišnja Riječanka zanimanje je izazvala svojim druženjem s devet godina starijim rukometašom Mirzom Džombom. Viđeni su nekoliko puta u istome društvu i nedavno na koncertu u Opatiji, te se počelo špekulirati o njihovoj vezi, što je ona demantirala.

Jednako tako, upitna je bila i priroda njenog odnosa s rukometašem Nikolom Karabatićem, kojeg je navodno u zadnjih nekoliko mjeseci posjetila u Kielu, njemačkom gradu u kojem je donedavno Karabatić igrao rukomet. U pauzi snimanja epizoda "Večere za 5", koje će biti emitirane najesen, Belma Hodžić u razgovoru za Extru otkrila je planove za ljeto i pojasnila sve informacije koje mediji prenose o njenom privatnom životu.


EXTRA: Što ovih dana radite u Zagrebu?

- Prije dva tjedna počela sam snimati emisiju "Večera za 5". Snimamo u Zagrebu, a nakon kratke pauze emisiju ćemo snimati u Šibeniku i Zadru. Drugačija je atmosfera na setu i razlikuje se od showa "Pobijedi Šolu", no zanimljivo je. Brzo sam se snašla jer sam sličan format radila na lokalnoj televiziji Kanal Ri 1. Najesen nastavljamo sa snimanjem showa "Pobijedi Šolu". (Fotografije: Tomislav Čuveljak)

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Sudbonosno 'da': Vjenčali se Belma Hodžić i Mirza Džomba

Sudbonosno 'da': Vjenčali se Belma Hodžić i Mirza Džomba

Rukometaš Mirza Džomba je sinoć oko 21 sat u kuli na Trsatskoj gradini oženio RTL-ovu voditeljicu Belmu Hodžić. Sudbonosno „da“ mladenci su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika