20.07.2009. / 04:02

Autor: Ivica Medo

Christoph Daum: Cristiano Ronaldo je kao Mona Lisa

Glavna top-tema u nogometnim forumima još uvijek je rekordni transfer Cristiana Ronalda u Real Madrid, a svoje mišljenje o cijelom slučaju iznio je osebujni njemački trener Christoph Daum

Mona LisaMona LisaU jeku globalne ekonomske krize Real Madrid iskrcao je 96 milijuna eura za Cristiana Ronalda, što je prema nekima prilično nemoralan čin.

Cristiano RonaldoCristiano RonaldoKontroverzni njemački trener Christoph Daum, osim po odličnim rezultatima poznat i po kokainskoj aferi zbog koje svojedobno nije postao izbornik njemačke reprezentacije, kao i uvijek ima unikatno mišljenje o dotičnom slučaju i nije sklon pretjeranom moraliziranju.

"Neki žele vidjeti Mona Lisu na zidu svoga stana, a neki žele vidjeti Ronalda na travnjaku svoga stadiona. Jednostavno, to je njihovo pravo", izjavio je trenutačni trener Fenerbahcea, a zatim je iznio još jednu usporedbu u svome stilu:

"Tko može reći kolika je cijena Mona Lise? Ista je stvar s Ronaldom. Oboje su unikatni. Postoji samo jedna prva Mona Lisa i samo jedan pravi Cristiano Ronaldo."

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika