20.07.2009. / 12:48

Autor: Anamarija Kronast

Madonna s djecom u posjeti ozlijeđenim radnicima

Koncert najavljen za 19. srpnja je otkazan odmah nakon nesreće, a Madonna je u to vrijeme bila u Milanu, no oglasila se priopćenjem u kojemu je navela da je potpuno shrvana zbog svega što se dogodilo, a potom je i doputovala u Francusku

Madonna Madonna Premda u vrijeme kada se pozornica u Marseilleu srušila i ubila dvojicu radnika, pop kraljica Madonna nije bila u Francuskoj, a koncert je otkazan, ipak je doputovala u Francusku luku kako bi posjetila ozlijeđene radnike i izrazila sućut obiteljima poginulih.

Sa sobom je u Francusku dovela i najmlađe od svojih četvero djece, Davida (4) i Mercy (4).

Naime, dvoje tehničara je izgubilo život, a najmanje njih osmero je stradalo kada se konstrukcija pozornice urušila na stadionu Velodrome.

Tako se broj ozlijeđenih popeo na čak osam ljudi, od kojih je pet još uvijek u kritičnom stanju, a liječnici se ne usuđuju davati nikakve prognoze.

Podsjetimo, koncert najavljen za 19. srpnja je otkazan odmah nakon nesreće. Madonna je u to vrijeme bila u Milanu, no oglasila se priopćenjem u kojemu je navela da je potpuno shrvana zbog svega što se dogodilo.

Inače, svi unesrećeni radnici, zaposlenici su tvrtke Live Nation koja je pripremala Madonnin nastup, javljaju dužnosnici u Marseilleu.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika