20.07.2009. / 14:57

Autor: Nacionalova redakcija

5 pravila koja otkrivaju dobrog ljubavnika

Seks kojemu je jedini cilj orgazam, zapravo i nije nešto što legitimira dobrog ljubavnika. Saznajte što napraviti da se vaša draga počne prijatejicama hvaliti o svojim doživljajima u postelji

Dobar ljubavnik se ne žuriDobar ljubavnik se ne žuriOk, znamo da mislite da sve znate i da vam se greške teško mogu dogoditi. No, vjerujte da uvijek postoji način da poboljšate svoje ljubavničke moći. Možda vam povremeno promaknu detalji koji vam se čine nevažnima, a zapravo jako puno znače.

1.) Dašak prošlosti

Za početak vam savjetujemo da pokušate oživjeti prošlost. Odvedite svoju u garažu i zavedite je na zadnjem sjedištu auta. Kao što ste to radili kad ste imali šesnaest.
2.) Ne žurite se

Vaša vam draga nikamo neće pobjeći, istražite njezino tijelo, fokusirajte se na njena bedra i donji dio trbuha. Seks koji je samo fokusiran na orgazam nije nimalo seksi. Napravite od vođenja ljubavi proces otkrivanja.

3.) Iznenadte ju

Tu uistinu ne postoje granice, dozvoljeno vam je sve što želite. Zajednički poradite na tome. To će povisiti nivo njenog dopamina i osloboditi je uznemirenosti.

4.) Televizor zamijenite knjigom

Prvo izbacite televizor iz spavaće sobe, ne treba vam i nezdravo je gledati televiziju prije spavanja. Umjesto toga, pročitajte dragoj odlomak iz neke knjige, ne mora biti erotičnog sadržaja. U takvom momentu intimnosti, vaša partnerica će se fokusirati na zvukove. Što dublji glas, to bolje.

5.) Držite ju za ruku

Radije joj gladite vrat. No, istina je da držanje za ruke može biti jedna vrsta afrodizijaka i pokazuje koliko ste joj odani i ponosni da je pokažete okolini. No, nakon nekog vremena ta vrsta bliskosti blijedi. Odmaknite se na neko vrijeme, i to će probuditi njenu želju i bit će spremnija predati vam se u krevetu.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika