20.07.2009. / 16:04

Autor: Anamarija Kronast

Bryan Ferry u vezi sa 36 godina mlađom bivšom djevojkom svoga sina

Par je već neko vrijeme u vezi, a premda su mnogi mislili kako će romansa potrajati vrlo kratko, čini se da su bili u krivu

Bryan i Amanda u Italiji (Foto: Daily MailI)Bryan i Amanda u Italiji (Foto: Daily MailI)Bryan Ferry uistinu vjeruje kako za pravu ljubav godine nisu važne, ili se, komentiraju njegovi zlobni poznanici, ne opterećuje ljubavlju.

U svakom slučaju, on se trenutačno odmara sa 36 godina mlađom PR agenticom Amandom Sheppard.
Par je već neko vrijeme u vezi, a premda su mnogi mislili kako će romansa potrajati vrlo kratko, čini se da su bili u krivu.

Naime, par je prošlog tjedna uhvaćen na talijanskoj obali gdje su uživali u sunčanju, kupanju i finoj hrani.

Amanda je, zbog veze s njim, čak dala otkaz u jednoj londonskoj PR agenciji u kojoj je bila zaposlena prije nego je upoznala Bryana. Naime, kazala je kako joj je ljubav puno važnija od karijere.

Inače, par se upoznao prije čak pet godina, a u to je vrijeme Amanda hodala s Bryanovim sinom Issacom.

Ipak, izgleda ja je lijepoj Amandi bio privlačniji stari roker od njegovog sina jer otkako je u vezi s njim, potpuno se promijenila.

Par živi u njegovoj kući, a ni jedno od njih dvoje se ne želi obazirati na zlobne komentare vezane uz razliku u godinama među njima.

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika