21.07.2009. / 13:35

Autor: Hina

Žene se Kelly Hildebrandt i Kelly Hildebrandt

Kelly Katrina Hildebrandt, (20), udat će se za 24-godišnjeg Kellyja Carla Hildebrandta, a vjenčanju će u Yacht clubu u Miamiju nazočiti više od 100 gostiju

Svadba će biti u MiamijuSvadba će biti u MiamijuU listopadu će Kelly Hildebrandt izmijeniti bračne zavjete s muškarcem koji nosi isto ime i prezime, javlja američki tisak i ističe da nije riječ o šali.

Kelly Katrina Hildebrandt, (20), udat će se za 24-godišnjeg Kellyja Carla Hildebrandta, a vjenčanju će u Yacht clubu u Miamiju nazočiti više od 100 gostiju.

Ta je moderna romansa počela na popularnom Facebooku. No, iako su se odmah jedno drugom svidjeli bili su i oprezni jer su se bojali da su možda u nekom rodu. Kada je sumnja uklonjena, par je sve češće izmjenjivao elektroničku poštu i poruke. Nekoliko mjeseci poslije, Kelly je na plaži pronašla zaručnički prsten od briljanata skriven u kutijici s blagom.

S imenima je bilo i smiješnih situacija, pa su tako skoro propustili krstarenje jer je agencija izbrisala jednog Kellyja Hildebrandta, misleći da je posrijedi pogreška.

Na svadbenim pozivnicama su, da ne bi bilo zabune i smutnje, dali tiskati i svoja srednja imena.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika