21.07.2009. / 17:04

Autor: Anamarija Kronast

Što sve morate znati da biste uživali u seksu na plaži

To može biti najbolja zabava cijelog ljeta, ali može vas odvesti i ravno u liječničku ordinaciju. Odaberite sami...

Seks na plažiSeks na plažiMalo je toga toliko romantično kao seks na plaži, mjesečina, valovi, šum mora....No, nemojte odmah početi maštati jer prije nego se upustite u takvu avanturu, morate znati da vas vođenje ljubavi na takvom mjestu može koštati zdravlja i novaca. Naravno, ukoliko ne budete dovoljno pažljivi.


Pazi policija!
Možda su se nekoć parovi bez puno razmišljanja seksali usred plaže, ali ta su vremena prošla. Ako vas uhvate tokom spolnih aktivnosti na plaži, usred dana ili usred noći, morati ćete platiti kaznu za "grijeh" koji ste počinili na javnom mjestu. Zato - ako se već odlučite za seks na plaži, dobro promislite gdje ćete se i kako opuštati, bez pretjeranog straha da će vas usred posla primijetiti policija.


Nemojte "izgorjeti" od strasti

Iako ih se većina na plaži seksa noću ima i onih koji to rade usred bijelog dana. Ako ste među njima, nemojte zaboraviti da ste tijekom seksanja na plaži, usred bijelog dana i najgore vrućine, potpuno goli. Zbog toga se, kada krećete u takvu avanturu, i po najintimnijim dijelovima tijela namažite kremom s visokim zaštitnim faktorom. Najbolje bi pak bilo da pronađite neko mjesto u sjeni ispod stabala ili špilju kako biste bili zaštićeni od sunca.


A zašto ne u vodi?
A kada se već želite seksati na plaži, zbog čega se ne bi seksali u moru? Prvenstveno zbog toga jer voda, koja tijekom seksanja uđe u vaginu, može uzrokovati infekciju ili upalu mjehura. Ako ste navukli kondom sa spermacidima, nezahvalna će ga slana voda u trenutku uništiti.

Oprezno na pijesku!
Mnogima je pješčana plaža najprivlačnija za valjanje po njoj, ali nakupine zrnca pijeska u i na vašim tijelima mogu prouzrokovati probleme. Čak i dok ste na dekici, pijesak može ući u vaginu i ispod kožice penisa te u uretru i može izazvati velike bolove za vrijeme i nakon seksa. Također postoji mogućnost i da se pijeskom iziritira osjetljiva koža oko vagine. Nakon seksa na pješčanoj plaži mokrenje je najlakši način da se riješite pijeska iz uretre.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika