21.07.2009. / 23:58

Autor: Ivica Medo

Zdravko Mamić: Ušao sam u svlačionicu i čestitao igračima na velikoj pobjedi

Izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić blistao je od sreće nakon utakmice s Pjunikom

Zdravko Mamić i Mario Mandžukić (Foto: Igor Šoban)Zdravko Mamić i Mario Mandžukić (Foto: Igor Šoban)Iako većina komentatora misli kako Dinamova igra nije bila ništa posebno usprkos pobijedi od 3:0, izvršni dopredsjednik ima samo hvalospjeve za svoje pulene:

"Ja sam prezadovoljan rezultatom, ali i igrom, a razlog tomu je što mi u Hrvatskoj nismo ni svjesni kakvog smo protivnika pobijedili. Pjunik je izvanredno fizički pripremljena momčad, a nama je to bila tek druga natjecateljska utakmica u novoj sezoni. Nismo još u optimalnoj formi, u ovoj momčadi Dinama ima puno potencijala", u dahu je izjavio vidno raspoloženi Mamić dodavši kako Dinamovi navijači mogu s optimizmom gledati u novu sezonu.

"Rijetko ulazim u svlačionicu i čestitam igračima. Puno češće ulazim na poluvremenu i onda nema čestitanja. Oduševljen sam pobjedom jer znam kako je to igrati pod pritiskom. Zamislite na što bi sličila naša sezona da nam je sreća okrenula leđa i da nismo prošli dalje. Na leđima igrača i trenera bio je veliki pritisak, a ne moram ni govoriti kako je teško igrati pred praznim tribinama", zaključio je Zdravko Mamić koji u utorak ujutro zajedno s bratom Zoranom i trenerom Jurčićem odlazi u Dublin kako bi uživo gledao sraz Bohemiansa i Red Bull Salzburga, odnosno para iz kojeg će Dinamo dobiti sljedećeg protivnika u 3. pretkolu Lige prvaka.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika