22.07.2009. / 11:29

Autor: Anamarija Kronast

Angelina Jolie doživjela slom živaca na dječjem rođendanu

Tijekom proslave Angelina se od iscrpljenosti srušila na pod, a kada ju je Brad pokušao podići i pomoći joj da dođe k sebi, potpuno je poludjela

Angelina JolieAngelina JoliePrijatelji para Angelina Jolie Brad Pitt u posljednje vrijeme sve češće govore kako bi bilo bolje da svatko od njih krene svojim putem.

Naime, usponi i padovi su postali sve češći, a svaki puta par padne u još veću krizu iz koje sami ne znaju naći izlaz. Posljednja takva kriza dogodila se ovog vikenda tijekom proslave prvog rođendana blizanaca Knoxa i Vivienne.

Na prvi je pogled sve izgledalo idilično jer su se roditelji uistinu potrudili napraviti divnu zabavu.

No, u jednom trenutku Angelina se od iscrpljenosti srušila na pod, a kada ju je Brad pokušao podići i pomoći joj da dođe k sebi, doživjela je slom živaca.

Posvađala se s njim i (ponovno) odjurila u hotel. Nije joj bilo važno ni što su djeca plakala, naprosto nije željela odgovoriti na Bradove pozive.

Satima je bila u svojoj hotelskoj sobi u kojoj je palila svijeće i mislila na majku Marcheline koja je umrla od raka. Angie se navodno odbija liječiti, no njezini ispadi su sve ćešći.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

registracija
20/7/09

teling, 22.07.09. 11:36

frikuša...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika