22.07.2009. / 12:59

Autor: Anamarija Kronast

Slavica Ecclestone kupila jahtu za 36, 5 milijuna funti

Slavica ne ulaže novac u nekretnine, a najvažnije joj je da sigurno i komforno putuje pa je uz jahtu kupila i privatni avion Gulfstream G550

Slavica EcclestoneSlavica EcclestoneBivša supruga Bernieja Ecclestonea, Slavica navodno je prilično ljuta što njezin donedavni suprug odmor provodi na Jadranu, i to u njihovoj jahti "Petara" koja je nakon razvoda izgleda pripala najmoćnijem čovjeku Formule 1.

Stoga si je, tvrde upućeni, i sama odlučila priuštiti malo ekstra luksuza te je kupila 36, 5 milijuna funti vrijednu jahtu.
Inače, premda je nakon razvoda dobila 2,4 milijarde dolara, Slavica nije kupila palaču ili vilu nego živi u Knightsbridgeu u kući s dvije sobe.

S obzirom da je rijeko kod kuće jer puno putuje to joj je sasvim dovoljno. Umjesto toga novac je investirala u privatni zrakoplov Gulfstream G550, duplo veći od onog koji posjeduje njezin bivši suprug.

Vezane vijesti

Video: Zrakoplov sa 153 putnika udario u zgradu

Video: Zrakoplov sa 153 putnika udario u zgradu

Nigerijski putnički zrakoplov sa 153 putnika srušio se u nedjelju na jednu četvrt najvećeg nigerijskog grada Lagosa, rekao je direktor agencije za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika