23.07.2009. / 00:49

Autor: Ivica Medo

Trener RB Salzburga Huub Stevens: Nismo bili uvjerljivi

Trener Red Bull Salzburga, sljedećeg Dinamovog protivnika u kvalifikacijama za Ligu prvaka, kratko je prokomentirao pobjedu (1:0) svoje momčadi nad Bohemiansom u Dublinu

Huub StevensHuub StevensAustrijanci su došli do jedinog gola na utakmici u 87. minuti utakmice, a strijelac je bio Čeh Patrik Ježek i to nakon katastrofalne pogreške domaćeg braniča Marka Rossitera koji je jednu laganu loptu nesmotreno odbio do Ježeka a ovaj ničim izazvani poklon nije propustio realizirati.

Nakon remija u Salzburgu (1:1) Red Bull je odigrao još jednu lošu utakmicu, a to je između redova priznao i trener "crvenih bikova" Nizozemac Huub Stevens:

"Znali smo da će biti teško. Rezultatski nismo bili uvjerljivi protiv vrlo defanzivne momčadi Bohemiansa, ali uspjeli smo iskoristiti jednu od šansi i zbog toga mogu reći da smo se zasluženo plasirali u 3. pretkolo", izjavio je Stevens.

Na utakmici su bili i Dinamovi predstavnici: trener Kruno Jurčić, izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić i sportski direktor Zoran Mamić. Svoje dojmove viđenog iznijet će u srijedu, no prema svim izvješćima Red Bull je daleko od prave forme i Dinamo ima barem jednake izglede za prolaz dalje.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika