23.07.2009. / 01:19

Autor: Ivica Medo

Menadžer Josep María Mesalles: Eto'o ipak odlazi u Inter u zamjenu za Ibrahimovića

Josep María Mesalles, menadžer kamerunskog nogometaša u Barceloni Samuela Eto'oa, za Marcu je sinoć potvrdio kako je načelno dogovorio s predstavnicima Intera prelazak svojega klijenta u redove "nerazzurra"

Samuel Eto'o na korak od InteraSamuel Eto'o na korak od InteraNakon nekoliko sati pregovora koji su se vodili u Milanu, impresario Samuela Eto'oa dogovorio je glavne uvjete oko transfera svoga klijenta u redove aktualnog talijanskog prvaka te je time otvoren put za dolazak na Camp Nou Zlatana Ibrahimovića.

Eto'o bi u Interu trebao ostati u narednih pet godina, a godišnja plaća Kamerunca bila bi 10.5 milijuna eura.

"Postoje još neki problemi koje nismo riješili, ali Eto'o želi igrati za Inter i nada se da će se operacija završiti na najbolji mogući način", izjavio je Josep María Mesalles nakon maratonskog sastančenja s čelnim ljudima Intera.

Obje strane ponovno će se naći u četvrtak kako bi dogovorili i ostale pojedinosti oko ugovora: "Jako smo blizu dogovora, ali dok sve ne dogovorimo Eto'o neće potpisati ugovor", tvrdi Mesalles.

Čini se da je tako došao kraj sagi oko odlaska Eto'oa iz Barcelone. Jučer je čak predsjednik Barcelone Joan Laporta zaprijetio da je spreman isplatiti Interu za Ibrahimovića 75 milijuna eura, a da će Kamerunca isključiti iz posla.

Sada je došlo do novog obrata i prema posljednjim informacijama Barcelona će za Ibrakadabru Interu platiti 45 milijuna eura te će poslati na Meazzu miraz u obliku Eto'oa.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika