23.07.2009. / 11:25

Autor: Anamarija Kronast

Poduzetni sportaši: Monika Seleš u biznisu s Tigerom Woodsom

Prvi restoran iz lanca „All Star Cafe” otvoren je u New Yorku i koštao je 15 milijuna dolara, a na svečanom otvaranju je bila američka sportska i filmska elita

Monika SelešMonika SelešNekoć najbolja tenisačica na svijetu Monika Seleš je, što je malo poznato, već punih 15 godina, zajedno sa Andreom Agassijem, Tigerom Woodsom, Shaquille O'Nealom , suvlasnica lanca restorana „All Star Cafe" koji ima svoje objekte širom Amerike i Australije, a nedavno je otvoren novi restoran u Meksiku.

Početkom 1994. kompanija „Planet Hollywood", koju su osnovali Bruce Willis, Silvester Stallone i Arnold Schwarzeneger, odlučila je proširiti posao i pokrenut je lanac restorana „All Star Cafe", u kojima su suvlasnici osim Monike Seleš i druge velike sportske zvezde.

Prvi restoran iz lanca „All Star Cafe" otvoren je u New Yorku i koštao je 15 milijuna dolara, a na svečanom otvaranju je bila američka sportska i filmska elita. Ubrzo je otvoreno još dvadesetak restorana u Americi, kao i u Melbourneu u Australiji, a prije nekoliko tjedana i u meksičkom Cancunu.

Ideja je bila da se zaljubljenicima u sport omogući idealno mesto za gledanje prijenosa uz jeftinu hranu i piće. U svakom restoranu nalazi se najmanje 30 velikih LCD televizora, a cijena hrane se kreće od 3,5 do 25 dolara.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika