25.07.2009. / 14:31

Autor: Totalsport

Kranjčar: Persepolis će igrati atraktivan nogomet

Novi nogometni trener iranskog Persepolisa iz Teherana Zlatko Kranjčar obećao je navijačima tog kluba u novoj sezoni kvalitetne igre momčadi...

Zlatko KranjčarZlatko KranjčarPersepolis je najslavniji, najpopularniji i najtrofejniji nogometni klub iz Irana, a bivši hrvatski izbornik veseli se novom izazovu u karijeri.

- Znam da svi navijači Persepolisa žele da osvojim naslov. Radit ću naporno kako bi od momčadi izvukao maksimum i ostvario najbolje rezultate - prenosi Kranjčarovu izjavu Persianfootball.com.

- Kada sam saznao za ponudu Persepolisa raspitao sam se o klubu i saznao sam da su oni jedan od najvećih klubova u Iranu - dodao je hrvatski stručnjak kojeg poesbno impresionira posjećenost Persepolisovih utakmica. Naime, teheranska je momčad jedna od najpopularnijih azijskih momčadi općenito i redovito igra pred 70.000 navijača na Azadi stadionu.

- Čuo sam da je Azadi sdaion uvijek pun kada Persepolis igra. Mi ćemo igrati na takav način koji će se svidjeti našim navijačima - zaključio je Cico.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika