26.07.2009. / 09:36

Autor: Anamarija Kronast

Nova misterija: Tko je ukrao nos s tijela Michaela Jacksona

Pjevač je navodno u kući imao punu staklenku lažnih noseva, a tvrdio je da ih treba za prerušavanje. Neki su bili slični njegovom nosu, dok su drugi bili potpuno različiti

Michael JacksonMichael JacksonDok se policija još muči s misterijom smrti Michaela Jacksona, pojavio se još jedan problema.
Naime, mrtvozornici su primjetili kako na tijelu nesretno preminulog kralja popa nedostaje proteza koja je obično stajala na uništenom dijelu nosa.

Čak su se, tvrdi neimenovani svjedok, vidjeli i komadići hrskavice. Doduše, Michael je navodno u kući imao punu staklenku lažnih noseva, a tvrdio je da ih treba za prerušavanje. Neki su bili slični njegovom nosu, dok su drugi bili potpuno različiti. Lijepio ih je flasterima s dvije strane.

Prema nekim informacijama, Jacko je bio na čak šest estetskih operacija nosa jer je želio što manje nalikovati ocu Joeu.

Ipak, na obdukcijskom je stolu bio bez proteze, a još se uvijek ne zna tko je za uspomenu ( ili prodaju kolekcionarima) ukrao nos Michaela Jacksona.

Vezane vijesti

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson nastojao je da mu djeca nose maske kako bi zajamčio njihovu anonimnost i omogućio im normalno djetinjstvo, suprotno onome koje je sam… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika